ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN BIJ BLUSPUNT VEILIG ONLINE KOPEN

BRANDBLUSSER HETELUCHTBALLON | WEBSHOP


Brandblusser luchtballon kopen? Welke brandblusser kopen voor brandpreventie ballonvaart heteluchtballon? Brand in de open lucht blussen vraagt om blusstof dat om de brand kleeft. De beste blusstof om brand buiten te blussen is poeder. Bluspoeder hecht zich aan de brandmoleculen en omsluit deze. Hierdoor kan er geen zuurstof tot de brand toetreden waardoor de brand zal doven. In de shop poeder brandblussers voor heteluchtballonnen met 2, 6 en 9-kilo ABC poeder inhoud online kopen en die u zelf jaarlijks kunt controleren? Klopt, dit zijn composiet-brandblussers die bij aankoop van een 10-jarig onderhoud etiket zijn voorzien. Bij de lichtgewicht composiet brandblussers wordt (in brandblusser voet) een magneet meegeleverd waarmee u zelf de staat van de wijzernaalden in de drukmeters kunt controleren. Brandblussers met Rijkskeurmerk voor heteluchtballon met keuringssticker.


BRANDBLUSSER HETELUCHTBALLON | COMPOSIET BRANDBLUSSERS:
BRANDBLUSSER HETELUCHTBALLON | POEDERBLUSSERS METAAL 1-KILO EN 2-KILO:
BRANDBLUSSER HETELUCHTBALLON | POEDERBLUSSERS METAAL 6-KILO:

PLAATS BRANDBLUSSER | LUCHTBALLON

Waar brandblusser in luchtballon? Roken en ander niet benodigd open vuur is tijdens een ballonvaart verboden. Plaats een brandblusser in het pilotenvak in de luchtballon mand en in de aanhangwagen. Tijdens de luchtballonvaart zorgt de brander voor hete lucht. De brander verbruikt propaangas dat door het ventiel naar buiten komt. Wanneer de piloot het ventiel opent ontstaat een vlam die tot vier meter hoog kan zijn. Om op hoogte te blijven trekt de piloot elke halve minuut het ventiel los. Het is logisch dat een brandblusser in de mand van een heteluchtballon verplicht is. Onderhoudsarme composiet poederblussers hebben behalve het Rijkskeurmerk ook MED keurmerk. MED keurmerk houdt in dat de brandblusser weerbestendig is en bestand is tegen vocht en corrosie. VERVANGEN BRANDBLUSSER | LUCHTBALLON

Wanneer brandblusser luchtballon vervangen?  Bij brandblussers met poeder die 10 jaar in gebruik zijn beslist uzelf of u deze wilt hervullen of vervangen. Zo houdt u zelf de kostenregie in handen. In de kunststof cilinder van composiet brandblussers is kevlar verwerkt. Zeer sterk materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. T.o.v. metalen brandblussers die, bij krassen en beschadigingen, al snel worden afgekeurd is dit bij onze composiet brandblussers niet ter sprake. De composiet poeder brandblussers zijn namelijk krasvast, stootvast, bieden een uiterst hoge betrouwbaarheid en lagere Total Cost of Ownership dan metalen brandblussers. Plus composiet brandblussers zijn lichtgewicht brandblussers. Ook zijn onderdelen van deze brandblussers verchroomd waardoor ze niet corroderen. De ideale brandblussers in vochtige omgevingen zoals bij luchtballonvaarten. De sterkte van de cilinder is zelfs vijf tot acht keer hoger als van metalen brandblussers. Heeft u reeds een brandblusser of meerdere brandblussers? Wij kunnen het onderhoud aan brandblussers voordelig uitvoeren!