ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN BIJ BLUSPUNT VEILIG ONLINE KOPEN

BRANDBLUSSERS WOONTORENS | WEBSHOP


Brandblussers woontoren kopen? Brandveiligheid en brandpreventie in woontorens en torenflats vereist nu extra aandacht. Brand in hoogbouw wooncomplexen vormt direct levensgevaar vooral voor bewoners van appartementen op hoger gelegen flat verdiepingen. Gebouwgebonden voorzieningen in woontoren, torenflat of wooncomplex wordt meestal door de Vereniging van Eigenaren, VvE beheerd. Brandblussers voor VvE gebouwen goedkoop kopen? BlusPunt Brandblussers biedt in de webwinkel blusapparaten voor VvE gebouwen en appartementen in VvE gebouwen. Brandblusser met keurmerk en effectief blusmiddel voor een betaalbare prijs. 


BRANDBLUSSER ENTREE & TRAPPENHUIS

Brandblussers VvE gebouwen. Lichtgewicht schuimblusapparaten entree en trappenhuis VvE gebouw. Tien jaar geen kosten uitgebreid onderhoud. Naar uw wens jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. In allebei de gevallen voldoet u aan de eisen in het Bouwbesluit en onderhoudsnorm. Niettemin adviseren wij u brandblussers jaarlijks te laten controleren. Neem hiervoor contact met de brandverzekering van het VvE wooncomplex op. Plaats per verdieping in het trappenhuis minimaal een zes liter schuimblusser. Dit zal de verzekering maatschappij ook adviseren. Schuimblusapparaten met Rijkskeurmerk en CE. Ontworpen conform eisen die aan brandblussers in Europese ontwerpnorm EN-3 gesteld worden. Dit type schuim brandblusapparaten is niet onderhevig aan beschadigingen door krassen of stoten in wandelgangen. Dit omdat de bluscilinder stootvast en krasvast is. Robuuste roestvrije schuimblussers t.o.v. metalen brandblussers ook nog eens 20 procent lichter in gewicht. 


Schuimblussers zijn ontworpen voor het blussen van beginnende branden in gebouwen. Wist u dat 85% van alle branden in gebouwen met brandblussers wordt geblust. Een VvE beheerorganisatie koopt collectief voorzieningen in. Zo ook brandblussers en het onderhoud aan brandblussers en brandslanghaspels. Voor VvE verenigingen en VvE beheermaatschappijen hanteren wij prijzen met extra korting bij afname van meerdere brandblussers tegelijk. Hiervoor vragen wij om contact met ons op te nemen. Behalve brandblussers voor brandpreventie in VvE gebouwen en VvE wooncomplexen bieden wij dit type brandblussers behalve met schuim inhoud ook met zes kilogram poeder inhoud voor het blussen van een containerbrand buiten. Voor brandbestrijding buiten in de open lucht geven wij het advies om hiervoor een poederblusser in te zetten. Poeder blusstof kleeft zich aan de brandmoleculen in de brandhaard zodat voorkomen wordt dat nieuwe zuurstof tot de brand zou kunnen toetreden. Gebruik een poeder brandblusser nooit in VvE gebouwen. In besloten ruimten ontneemt de blusstof poeder het zicht op vluchtwegen en het veroorzaakt een enorme gevolgschade in elektrische componenten en VvE gebouwinstallaties. Hieronder de meest handzame lichtgewicht spray brandblussers voor VvE appartementen. Universele sprayblusser met Rijkskeurmerk.


BRANDBLUSSER VvE WONING WOONTOREN

Brandblusser VvE appartementen. Een VvE wordt gevormd door meerdere woningen en appartementen in flatgebouw, torenflat of wooncomplex met een bijzondere vorm. Met brandblussers kunt u een vluchtweg naar buiten bewerkstelligen. Sprayblusser met keurmerk bevat zeer effectief blusmiddel om thuis veilig een hout, papier, textiel, frituurvet, meterkast brand en brand in elektrische apparatuur te blussen. Handzame brandblusser welke door de geringe omvang en het lichte gewicht eenvoudig met wandbeugel aan de wand is op te hangen. Met zelfde werking als die van elke andere spraybus is de sprayblusser bij brand direct inzetbaar. Sprayblusser met universeel brand blusmiddel om veilig brand in brandklasse A, B en *F ( *vet ) en elektriciteit brand tot wel 1000 volt te blussen. Veiliger dan met blusdekens brand in VvE woningen blussen? Koop de VvE spray woning brandblusser, veilig per iDEAL.