AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

BRANDBLUSSERS MANEGES


Brandblussers Emmen biedt goedkope brandblussers voor maneges en paardenstallen! Welke brandblussers zijn de beste brandblussers in paardenmanege en paardenstal? Welk aantal brandblussers in maneges en veestallen ophangen hangt van grootte en indeling van de manege of stal af. Voor het kopen van brandblussers voor paardenmaneges en stallen is het wel belangrijk om te achterhalen welke brandrisico's er verwacht kunnen worden. Wanneer er een werkplaats met elektrische apparatuur is dan zijn een schuimblusser en Co2 brandblusser in deze werkplaats voldoende. De noodzaak van brandblussers in maneges en paardenstallen is niet alleen voor de veiligheid van mens en dier van groot belang. Voorkomen moet worden dat een beginnende brand zich naar de naastgelegen ruimten of panden kan uitbreiden. In de webshop brandblussers voor paardenmaneges en stallen in Emmen eenvoudig online kopen. Heeft u reeds brandblussers welke voor het periodieke onderhoud in aanmerking komen? Neem voor onze blusmiddelen onderhoud prijzen gerust contact op.SCHUIM BRANDBLUSSERS 6-LITER | PAARDENMANEGE

SCHUIM BRANDBLUSSERS 6-LITER FLUORVRIJ | PAARDENMANEGE

Welke brandblussers in maneges verplicht volgens de verzekering? Welk type brandblusser verplicht is kan per verzekering verschillen. Wel kunt u ervan uit gaan dat in veestallen brandblusapparaten dienen te zijn met minimaal 6-liter schuim blusmiddel of 6-kilogram poeder blusstof inhoud. Zijn er brandrisico's in naastgelegen ruimten of in de veestal zelf? Dan kan uw verzekeringsadviseur brandblussers met meer inhoud eisen. Zoals bijvoorbeeld een koolzuursneeuw brandblusser binnen vijf meter afstand van een groepenkast. Let op dat in circa 2028/2029 fluor houdende schuimblussers dienen te worden vervangen voor fluorvrije brandblussers. Fluorvrije schuimblussers zijn momenteel in aanschaf kostbaar. De 6-liter schuimblussers hierboven in de shop zijn de goedkoopste.


POEDER BRANDBLUSSERS 6-KILOGRAM | PAARDENMANEGE | LET OP NEVENSCHADE:
KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | ELEKTRISCHE APPARATUUR:
BLUSMIDDEL INSTRUCTIE PICTOGRAM BORDEN:
BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN:

TEMPERATUUR & PLAATSING BRANDBLUSSERS

Van belang is om voordat u brandblussers gaat kopen om de temperatuur in de ruimte waar de brandblusser worden geplaatst te meter. Blijft de temperatuur in bepaalde ruimten in de manege en stal(len) altijd boven het vriespunt dan kunt u gerust brandblussers op waterbasis zoals schuimblussers ophangen. Komt de temperatuur onder het vriespunt dan bieden wij de vorstbestendige schuimblussers, brandblussers tegen vorst bestand. Indien nevenschade veroorzaakt door bluspoeder in manege of stal acceptabel is dan zijn bieden wij poederblussers. Poederblussers zijn geschikt bij temperaturen tot min dertig graden. en uitermate geschikt voor blussen van brand buiten. Een buitenbrand blussen vraagt blusstof dat zich aan de brand kleeft. Poeder en schuim brandblussers in de webshop zijn goedgekeurde brandblussers en hebben het Rijkskeurmerk. Brandblusser maneges en paardenstallen onderhouden, hervullen of vervangen in Emmen of Drenthe? Bij BlusPunt Brandblussers Emmen in de webshop goedkope brandblussers voor paardenmaneges en paardenstallen online kopen.