ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN BIJ BLUSPUNT VEILIG ONLINE KOPEN


MED brandblussers. Brandblussers aan boord van boten in de beroepsvaart dienen het MED keurmerk te bevatten. MED keurmerk is Marine Equipment Directive. Het MED keurmerk geeft aan dat de draagbare brandblusser voldoet aan alle richtlijnen binnen de beroepsscheepvaart. Het MED keurmerk is op brandblussers te herkennen via het stuurwiel symbool. Een brandblusser waarop het MED stuurwiel is afgebeeld voldoet aan de eisen van brandblussers op zeeschepen. Eisen die de MED richtlijn aan brandblussers stelt zijn eisen welke brandblussers beschermen tegen extreme invloeden op zee. Onze onderhoudsarme brandblussers voldoen hieraan.


Zeeschepen hebben voor de veiligheid kritisch belangrijke tegen brand te beschermen apparatuur aan boord. De Marine Equipment Directive eist mede hierom dat brandblussers een typekeuring volgens NEN-EN3 door een geaccrediteerd keuring laboratorium hebben ondergaan en zijn ontworpen en gefabriceerd conform de Pressurized Equipment Directive 97/23/EU ( PED ). Brandblussers welke voldoen aan de MED zijn dus voorzien van MED stuurwiel symbool. Het MED stuurwieltje is in feite een CE-markering echter speciaal voor de MED. Onze onderhoudsarme brandblussers voldoen prima aan de regels voor brandpreventie op zee. Onze onderhoudsarme brandblussers, schuimblussers en poederblussers worden met CE, MED keur en Rijkskeurmerk geleverd. Onderhoudsarme blussers. Met onderhoudsarme blussers 10 jaar lang geen kosten voor uitgebreid brandblusser onderhoud. Dus geen kosten meer voor dure brandblusser hervulling. Brandblussers zonder onderhoud enkel optische controle. Onderhoudsarme brandblussers zijn goedkopere brandblussers dan metalen blussers. Onderhoudsarme brandblussers lichter dan metalen blussers. Stootvast, krasvast, roesten niet. Robuuste brandblusser in poeder of schuim.


Brandblussers met MED keurmerk kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  Brandblusser kopen Emmen, Klazienaveen, Hardenberg, Coevorden, Nieuw-Amsterdam, Schoonoord, Veenoord, WeerdingeMeppel, Assen.