ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN BIJ BLUSPUNT VEILIG ONLINE KOPEN

CONTROLE BLUSMIDDELEN | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS


Controle blusmiddelen voor lage prijzen! Bij BlusPunt Brandblussers goedkope blusmiddelencontrole en goedkope brandblusmiddelen voor bedrijven en particulieren. Controle blusapparaten voeren wij conform NEN 2559 uit en controle brandslanghaspels jaarlijks conform NEN 671-3. Bedrijven zien de kosten voor de blusmiddelen controle steeds verder toenemen. In de webshop van BlusPunt brandblussers innovatieve onderhoudsvrije-brandblusapparaten voor bedrijven. Nieuwe robuuste poeder en schuim brandblussers met keurmerk. Blusmiddelen keuren, vervangen, onderhouden? BlusPunt Brandblussers helpt u de kosten voor het controleren van brandblussers en brandslanghaspels besparen. Neem gerust contact op..!


Een metalen brandblusser dient u volgens NEN2559 in ieder 5e levensjaar tot 21 jaar te laten hervullen. Aan het eind van het 20e levensjaar dient iedere brandblusser vervangen te worden. Schuimblussers worden vaak eerder vervangen omdat de kosten voor het hervullen van schuimblussers in het 5e, 10e of 15e jaar vaak kostbaar blijkt. In de webshop onderhoudsvrije brandblussers met poeder en schuim inhoud. Blussers met Rijkskeurmerk, MED keurmerk en CE. In bedrijfsgebouwen voldoet u met zes liter schuimblussers aan de brandpreventie voorschriften vanuit het Bouwbesluit. Offerte controle blusmiddelen voor blusmiddelen in uw bedrijfsgebouw, winkel, verenigingsgebouw, bedrijfsvoertuigen? Onze prijzen voor controleren van blusmiddelen zijn sterk concurrerend. Bedrijven zijn volgens voorschriften voor het brandveilig gebruik van bedrijfspanden wel verplicht om de blusmiddelen periodiek te laten keuren. Goedkope brandblusser shop met aanbieding brandblussers voor bedrijven. Neem voor advies omtrent blusmiddelencontrole en nieuwe brandblussers contact op.


PRIJZEN ONDERHOUD BRANDBLUSSERS:

Controle blusmiddelen particulieren? Als particulier bent u niet verplicht om uw brandblussers te laten keuren echter is dit voor de betrouwbaarheid wel aan te raden. BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop brandblussers voor particulieren onderhoudsvrij. Deze soorten brandblussers zijn sprayblussers. Het hervullen van sprayblussers is niet mogelijk. Wel kunnen spraybussen herbruikt worden. Wanneer het blusmiddel in sprayblussers de uiterste houdbaarheid termijn heeft bereikt dient de sprayblusser net als bij metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de controle en onderhoud aan metalen blussers t.o.v. sprayblussers vergelijken bent u met het kopen van sprayblussers voordeliger uit. Sprayblussers zijn op branden in meerdere brandklassen inzetbaar. Zelfs op frituurbranden. Brandblussers met universeel blusmiddel geschikt voor blussen op hout, papier, textiel, frituurvet, bakolie en elektrische apparatuur.