BLOG | BRANDBLUSSERS EMMEN


BlusPunt Brandblussers Emmen! Gestaag groeiende organisatie op het gebied van blusmiddelen en veiligheidsartikelen. Landelijke levering brandblussers brandslanghaspels en overige brandpreventie en veiligheid artikelen. Op de blog pagina van Brandblussers Emmen plaatsen wij interessante nieuwsberichten over brandblusmiddelen en aanverwante producten en informatie. Neem bij vragen over artikelen, prijzen of voor brandblusser advies gerust contact op.


BLOG BERICHTEN | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS EMMEN

Keuringsvrije brandblussers

Keuringsvrije-brandblussers? Klopt, keuringsvrije-brandblussers zijn nieuwe en doorontwikkelde-brandblusapparaten die u zelf jaarlijks kunt controleren op staat, conditie en opslagdruk. De soorten keuringsvrije-brandblussers worden ook composiet brandblussers genoemd. Dit zijn Rijkstypekeurmerk erkende en uiterst robuuste brandblussers die aan de EN3-7 (Europese Norm ook geldend voor draagbare blusapparaten in Nederland) voldoen. De cilinder is van HDPE kunststof en aramide vezel gemaakt. Aramide wordt ook in kogelwerende vesten verwerkt wat de stevigheid ten goede komt. Omdat de cilinder van kunstof is kan dit type brandblussers niet roesten. Dus ideaal in buitenomgevingen! Hiernaast zijn deze brandblussers ook met verschillende verchroomde onderdelen uitgerust en maar liefst twee drukmeters. Jaarlijkse controle zelf uitvoeren? Klopt ook omdat deze met poeder en schuim verkrijgbare blustoestellen enkel en alleen visueel gecontroleerd hoeven te worden. Om te controleren of er zich ieder jaar nog voldoende druk in de cilinder bevindt wordt een magneet bij elke composiet brandblusser meegeleverd. Door de magneet voor de beide drukmeters te houden en te controleren of deze vervolgens bewegen en in het groene vlak blijven staan heeft u reeds gecontroleerd of de druk voldoende is. Breng een bezoek aan de pagina composiet-brandblussers voor de controle instructie. Wat besparen bij aankoop van keuringsvrije-brandblussers? De besparen wordt berekend over de looptijd van de maximale inzetduur van brandblussers die in Nederland geldt. Dat is 20-jaar. De besparing kan oplopen tot in de duizenden euro's en zeker wanneer u een groot bestand aan brandblussers in het bedrijf heeft? Offerte vergelijk brandblussers? Neem gerust even contact op of koop eenvoudig online in de webshop bij BlusPunt uw keuringsvrije-brandblussers.

Lees meer »

Aanbiedingen

Bij BlusPunt aanbieding-brandblusser v.a. € 9,91. Deze aanbieding brandblusser is een schuimblusser met universeel schuim blusmiddel geschikt voor blussen op frituurvet, elektrische apparatuur, brandstoffen en vaste stoffen. Wij hebben deze brandblusser in de aanbieding omdat het een kwalitatieve blusser is en breed inzetbaar plus betaalbaar voor iedereen. De brandblusser heeft een houdbaarheidsdatum van minimaal drie jaar, heeft het vereiste Rijkstypekeurmerk en is volledig onderhoudsvrij. Nieuwe brandblusser kopen voordelig bij BlusPunt Brandblussers! Check nu ook onze andere-aanbiedingen zoals de aanbieding brandslanghaspel, overige brandblussers en blusdekens. Neem voor brandblusser-advies gerust even contact op, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Lees meer »

Brandslanghaspelshop

Bij BlusPunt Brandblussers brandslanghaspel voor aanbieding prijs kopen! In de webshop aanbieding brandslanghaspels met 20, 25 of 30 meter brandslang. Online verschillende soorten brandslanghaspels in diverse uitvoeringen zoals de brandhaspels met gladde haspelbladen en de brandhaspels met glooiingen in de haspelbladen. De glooiingen, van hiervoor genoemde type brandhaspel, dienen om uw handpalm in te plaatsen voor snel afrollen van de brandslang..! Een brandhaspel lijkt een vrij statisch product echter vinden er ook in deze brandbeveiliging categorie innovaties plaats. Het onderhouden en keuren van de vaste brandhaspels dient volgens EN-671-3 te geschieden. In de media zijn de laatste tijd regelmatig berichtgevingen over branden op terreinen van afvalrecycling bedrijven. Brandpreventie middelen voor afvalrecyclingbedrijven bieden wij niet enkel in de vorm van brandblussers echter ook brandslanghaspelwagens..!

Lees meer »

Brandblusser thuis

Brandblusser voor thuis kopen? Webwinkel goedkope brandblussers met spray blusmiddel voor brandpreventie in huis. In de webshop meerdere compacte brandblussers voor thuis met blusmiddel dat direct door fijne verneveling zorgt voor directe afkoeling en afdekking van de brand. Sprayblussers zijn uitermate geschikt voor het veilig blussen van brand thuis, auto, kantoor, boot, camper, caravan en keuken. Dus universeel inzetbaar op brand in brandklassen A, B en *F (*vet) branden en tot 1000-volt op elektriciteitsbranden..! Voor de zakelijke markt in onze webshop onderhoudsarme brandblussers voor kantoorruimten en bedrijfsgebouwen. Goedkope controle brandblusapparaten laten uitvoeren? Goedkope brandblussers en voordelige onderhoud prijzen..!

Lees meer »

Aanbieding Koolzuursneeuwblusser

Op zoek naar brandblusser koolzuursneeuw aanbieding? Bij BlusPunt Brandblussers goedkope koolzuursneeuw brandblusser aanbiedingen voor Internet prijs veilig online kopen! Onlangs hebben wij het assortiment koolzuursneeuwblussers uitgebreid met de budget-line serie zodat u in de webshop nog goedkopere koolzuursneeuwblussers van degelijke kwaliteit met Rijkskeurmerk kunt bestellen. Een nieuwe koolzuursneeuw brandblusser gaat twintig jaar mee. De vulling tien jaar. Dit geldt voor elke koolzuursneeuw brandblusser. Koolzuursneeuw brandblussers worden ook wel koolzuurgas en Co2 brandblusser genoemd. Soort brandblussers uitstekend in te zetten om elektriciteitsbrand te blussen met meest minimale blusschade. Koolzuursneeuwblussers worden dan ook meestal in ruimten opgehangen waarin kostbare elektrische apparatuur is opgesteld. Bijvoorbeeld een koolzuursneeuwblusser in de computerruimte of in de buurt van de meterkast of andere elektrische installatie. Nieuwe koolzuursneeuw brandblusser kopen? Bij BlusPunt koolzuursneeuw brandblusser voor aanbieding prijs.

Lees meer »

Brandblusser Keuren

Brandblusser keuren? Een brandblusser keuren of meerdere brandblussers en of brandslanghaspels op dezelfde locatie in Drenthe, Groningen of Friesland en Flevoland keuren? BlusPunt kan uw brandblusser(s) keuren. Goedkoop-onderhoud-brandblussers en brandslanghaspels. Behalve het goedkoop keuren van brandblusser en andere blusmiddelen leveren wij goedkope-brandblussers, complete-brandslanghaspels, pleisterdispensers, verbandkoffers en nog veel meer EHBO BHV artikelen plus onze innovatieve en kostenbesparende onderhoudsarme-brandblussers. Wanneer brandblusser keuren? De keuringstermijn voor het keuren van brandblussers brandverzekering, check dus regelmatig uw brandverzekering. Het Bouwbesluit stelt in ieder geval een keuringstermijn eenmaal per twee jaar terwijl uw verzekeraar meestal jaarlijks keuren brandblussers vereist. Neem voor advies omtrent keuren van brandblussers gerust contact op. 

Lees meer »