BLOG | BRANDBLUSSERS EMMEN


BlusPunt Brandblussers Emmen! Gestaag groeiende organisatie op het gebied van blusmiddelen en veiligheidsartikelen. Landelijke levering brandblussers brandslanghaspels en overige brandpreventie en veiligheid artikelen. Op de blog pagina van Brandblussers Emmen plaatsen wij interessante nieuwsberichten over brandblusmiddelen en aanverwante producten en informatie. Neem bij vragen over artikelen, prijzen of voor brandblusser advies gerust contact op.


BLOG BERICHTEN | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS EMMEN

Brandslanghaspelshop

Bij BlusPunt Brandblussers brandslanghaspel voor aanbieding prijs kopen! In de webshop aanbieding brandslanghaspels met 20, 25 of 30 meter brandslang. Online verschillende soorten brandslanghaspels in diverse uitvoeringen zoals de brandhaspels met gladde haspelbladen en de brandhaspels met glooiingen in de haspelbladen. De glooiingen, van hiervoor genoemde type brandhaspel, dienen om uw handpalm in te plaatsen voor snel afrollen van de brandslang..! Een brandhaspel lijkt een vrij statisch product echter vinden er ook in deze brandbeveiliging categorie innovaties plaats. Het onderhouden en keuren van de vaste brandhaspels dient volgens EN-671-3 te geschieden. In de media zijn de laatste tijd regelmatig berichtgevingen over branden op terreinen van afvalrecycling bedrijven. Brandpreventie middelen voor afvalrecyclingbedrijven bieden wij niet enkel in de vorm van brandblussers echter ook brandslanghaspelwagens..!

Lees meer »

Brandblusser thuis

Brandblusser voor thuis kopen? Webwinkel goedkope brandblussers met spray blusmiddel voor brandpreventie in huis. In de webshop meerdere compacte brandblussers voor thuis met blusmiddel dat direct door fijne verneveling zorgt voor directe afkoeling en afdekking van de brand. Sprayblussers zijn uitermate geschikt voor het veilig blussen van brand thuis, auto, kantoor, boot, camper, caravan en keuken. Dus universeel inzetbaar op brand in brandklassen A, B en *F (*vet) branden en tot 1000-volt op elektriciteitsbranden..! Voor de zakelijke markt in onze webshop onderhoudsarme brandblussers voor kantoorruimten en bedrijfsgebouwen. Goedkope controle brandblusapparaten laten uitvoeren? Goedkope brandblussers en voordelige onderhoud prijzen..!

Lees meer »

Aanbieding Koolzuursneeuwblusser

Op zoek naar brandblusser koolzuursneeuw aanbieding? Bij BlusPunt Brandblussers goedkope koolzuursneeuw brandblusser aanbiedingen voor Internet prijs veilig online kopen! Onlangs hebben wij het assortiment koolzuursneeuwblussers uitgebreid met de budget-line serie zodat u in de webshop nog goedkopere koolzuursneeuwblussers van degelijke kwaliteit met Rijkskeurmerk kunt bestellen. Een nieuwe koolzuursneeuw brandblusser gaat twintig jaar mee. De vulling tien jaar. Dit geldt voor elke koolzuursneeuw brandblusser. Koolzuursneeuw brandblussers worden ook wel koolzuurgas en Co2 brandblusser genoemd. Soort brandblussers uitstekend in te zetten om elektriciteitsbrand te blussen met meest minimale blusschade. Koolzuursneeuwblussers worden dan ook meestal in ruimten opgehangen waarin kostbare elektrische apparatuur is opgesteld. Bijvoorbeeld een koolzuursneeuwblusser in de computerruimte of in de buurt van de meterkast of andere elektrische installatie. Nieuwe koolzuursneeuw brandblusser kopen? Bij BlusPunt koolzuursneeuw brandblusser voor aanbieding prijs.

Lees meer »

Brandblusser Keuren

Brandblusser keuren? Een brandblusser keuren of meerdere brandblussers en of brandslanghaspels op dezelfde locatie in Drenthe, Groningen of Friesland en Flevoland keuren? BlusPunt kan uw brandblusser(s) keuren. Goedkoop-onderhoud-brandblussers en brandslanghaspels. Behalve het goedkoop keuren van brandblusser en andere blusmiddelen leveren wij goedkope-brandblussers, complete-brandslanghaspels, pleisterdispensers, verbandkoffers en nog veel meer EHBO BHV artikelen plus onze innovatieve en kostenbesparende onderhoudsarme-brandblussers. Wanneer brandblusser keuren? De keuringstermijn voor het keuren van brandblussers brandverzekering, check dus regelmatig uw brandverzekering. Het Bouwbesluit stelt in ieder geval een keuringstermijn eenmaal per twee jaar terwijl uw verzekeraar meestal jaarlijks keuren brandblussers vereist. Neem voor advies omtrent keuren van brandblussers gerust contact op. 

Lees meer »

Goedkope Brandblusser

Goedkope brandblusser kopen? Dat kan bij BlusPunt Brandblussers. BlusPunt biedt de goedkoopste brandblussers met universeel blusmiddel. Deze goedkope brandblusser is speciaal ontworpen om brandblussers voor iedereen betaalbaar te maken en houden. Het blusmiddel in deze universeel inzetbare blusser is geschikt voor blussen van brand thuis, in de auto, boot, camper, caravan, keuken en in brand staande elektrische apparatuur en installaties tot 1000 volt. En dat voor de prijs van € 11,99 inclusief B.T.W. Hiernaast is dit type brandblusser zelfs drie jaar onderhoudsvrij..! De bediening is zeer eenvoudig, knop 1 drukken voor ontgrendelen en knop 2 voor direct blussen. De blusser is met handvat uitgerust zodat u de blusser direct goed in de hand heeft met uw duim op knop 1. Goedkope brandblussers bestellen in de webshop van BlusPunt Brandblussers is zeer eenvoudig en betalen geschiedt veilig via de secured betaalverbinding.

Lees meer »

Brandblusser Camper

Brandblusser voor de camper nodig? BlusPunt Brandblussers Emmen biedt nieuwe soorten camperbrandblussers voor aanbieding prijs. Brandblussers met sprayblusmiddel, lichtgewicht en onderhoudsvrij! Camperblussers met universeel blusmiddel waarmee zelfs een vetbrand en elektriciteitsbrand mee geblust kunnen worden. BlusPunt Brandblussers Emmen biedt een groot assortiment aan brandblussers voor campers met verschillende blusmiddel (3, 4, en 5 jaar) houdbaarheid termijnen. Behalve de goedkoopste sprayblusser brandblussers op Internet bieden wij ook in de webshop brandblussers met stalen bluscilinder voor camper en verbandkoffer voor onderweg wanneer op campervakantie bent. Bij BlusPunt Brandblussers Emmen online brandblusser voor camper online bestellen. Bent u de eigenaar of beheerder van een camping of kampeerterrein? Breng een bezoek aan de pagina waarop wij de onderhoudsarme-composiet blussers met kunststof bluscilinder aan u voorstellen. Met de onderhoudsarme-brandblussers voor camping en kampeerterrein flink brandblusser onderhoud kosten besparen. Neem voor advies en informatie over welke brandblusser voor uw camper(s) of camping de beste brandblusser is gerust contact op.

Lees meer »