BLOG | BRANDBLUSSERS EMMEN


BlusPunt Brandblussers Emmen! Gestaag groeiende organisatie op het gebied van blusmiddelen en veiligheidsartikelen. Landelijke levering brandblussers brandslanghaspels en overige brandpreventie en veiligheid artikelen. Op de blog pagina van Brandblussers Emmen plaatsen wij interessante nieuwsberichten over brandblusmiddelen en aanverwante producten en informatie. Neem bij vragen over artikelen, prijzen of voor brandblusser advies gerust contact op.


BLOG BERICHTEN | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS EMMEN

Aanbieding Koolzuursneeuwblusser

Op zoek naar brandblusser koolzuursneeuw aanbieding? Bij BlusPunt Brandblussers goedkope koolzuursneeuw brandblusser aanbiedingen voor Internet prijs veilig online kopen! Onlangs hebben wij het assortiment koolzuursneeuwblussers uitgebreid met de budget-line serie zodat u in de webshop nog goedkopere koolzuursneeuwblussers van degelijke kwaliteit met Rijkskeurmerk kunt bestellen. Een nieuwe koolzuursneeuw brandblusser gaat twintig jaar mee. De vulling tien jaar. Dit geldt voor elke koolzuursneeuw brandblusser. Koolzuursneeuw brandblussers worden ook wel koolzuurgas en Co2 brandblusser genoemd. Soort brandblussers uitstekend in te zetten om elektriciteitsbrand te blussen met meest minimale blusschade. Koolzuursneeuwblussers worden dan ook meestal in ruimten opgehangen waarin kostbare elektrische apparatuur is opgesteld. Bijvoorbeeld een koolzuursneeuwblusser in de computerruimte of in de buurt van de meterkast of andere elektrische installatie. Nieuwe koolzuursneeuw brandblusser kopen? Bij BlusPunt koolzuursneeuw brandblusser voor aanbieding prijs.

Lees meer »

Brandblusser Keuren

Brandblusser keuren? Een brandblusser keuren of meerdere brandblussers en of brandslanghaspels op dezelfde locatie in Drenthe, Groningen of Friesland en Flevoland keuren? BlusPunt kan uw brandblusser(s) keuren. Goedkoop-onderhoud-brandblussers en brandslanghaspels. Behalve het goedkoop keuren van brandblusser en andere blusmiddelen leveren wij goedkope-brandblussers, complete-brandslanghaspels, pleisterdispensers, verbandkoffers en nog veel meer EHBO BHV artikelen plus onze innovatieve en kostenbesparende onderhoudsarme-brandblussers. Wanneer brandblusser keuren? De keuringstermijn voor het keuren van brandblussers brandverzekering, check dus regelmatig uw brandverzekering. Het Bouwbesluit stelt in ieder geval een keuringstermijn eenmaal per twee jaar terwijl uw verzekeraar meestal jaarlijks keuren brandblussers vereist. Neem voor advies omtrent keuren van brandblussers gerust contact op. 

Lees meer »

Goedkope Brandblusser

Goedkope brandblusser kopen? Dat kan bij BlusPunt Brandblussers. BlusPunt biedt de goedkoopste brandblussers met universeel blusmiddel. Deze goedkope brandblusser is speciaal ontworpen om brandblussers voor iedereen betaalbaar te maken en houden. Het blusmiddel in deze universeel inzetbare blusser is geschikt voor blussen van brand thuis, in de auto, boot, camper, caravan, keuken en in brand staande elektrische apparatuur en installaties tot 1000 volt. En dat voor de prijs van € 11,99 inclusief B.T.W. Hiernaast is dit type brandblusser zelfs drie jaar onderhoudsvrij..! De bediening is zeer eenvoudig, knop 1 drukken voor ontgrendelen en knop 2 voor direct blussen. De blusser is met handvat uitgerust zodat u de blusser direct goed in de hand heeft met uw duim op knop 1. Goedkope brandblussers bestellen in de webshop van BlusPunt Brandblussers is zeer eenvoudig en betalen geschiedt veilig via de secured betaalverbinding.

Lees meer »

Brandblusser Camper

Brandblusser voor de camper nodig? BlusPunt Brandblussers Emmen biedt nieuwe soorten camperbrandblussers voor aanbieding prijs. Brandblussers met sprayblusmiddel, lichtgewicht en onderhoudsvrij! Camperblussers met universeel blusmiddel waarmee zelfs een vetbrand en elektriciteitsbrand mee geblust kunnen worden. BlusPunt Brandblussers Emmen biedt een groot assortiment aan brandblussers voor campers met verschillende blusmiddel (3, 4, en 5 jaar) houdbaarheid termijnen. Behalve de goedkoopste sprayblusser brandblussers op Internet bieden wij ook in de webshop brandblussers met stalen bluscilinder voor camper en verbandkoffer voor onderweg wanneer op campervakantie bent. Bij BlusPunt Brandblussers Emmen online brandblusser voor camper online bestellen. Bent u de eigenaar of beheerder van een camping of kampeerterrein? Breng een bezoek aan de pagina waarop wij de onderhoudsarme-composiet blussers met kunststof bluscilinder aan u voorstellen. Met de onderhoudsarme-brandblussers voor camping en kampeerterrein flink brandblusser onderhoud kosten besparen. Neem voor advies en informatie over welke brandblusser voor uw camper(s) of camping de beste brandblusser is gerust contact op.

Lees meer »

Bedrijfsveiligheidadvies Emmen

Bedrijfsveiligheidadvies in Emmen of Drenthe nodig? Bij BlusPunt Brandblussers krijgen wij vaak de vraag hoeveel brandblussers er in een bedrijf of winkel zijn vereist. Natuurlijk kunt u het gehele pand met brandblussers volhangen echter gaat dit het doel voorbij. Belangrijk is dat er voldoende brandblussers zijn die de juiste wettelijk voorgeschreven brandblusser inhoud en het juiste blusmiddel bevatten. Vooral het juiste blusmiddel is van groot belang omdat schade door blussen met het verkeerde blusmiddel voorkomen dient te worden. Klanten van BlusPunt Brandblussers zijn kleine en grote (winkel) bedrijven die wij dan ook partners noemen. Ook voor bedrijfsveiligheidadvies met de focus op BHV cursussen en VCA cursussen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers geven u maatwerk bedrijfsveiligheidadvies. Neem voor informatie en advies gerust contact met de klantenservice op, wij zijn u graag van dienst.

Lees meer »

Onderhoud Brandblussers Emmen

Emmen - BlusPunt Brandblussers Emmen biedt voordelig onderhoud aan brandblussers in Emmen en omgeving. Wij onderhouden niet alleen brandblussers echter ook brandslanghaspels, verrijdbare-brandhaspelwagens en bluswagens. Veelal krijgen wij de vraag of het onderhoud aan brandblussers bij particulier gebruik van een brandblusser verplicht is? Het controleren en onderhouden van brandblussers is bij particulier gebruik van een brandblusser niet verplicht. Echter voor de betrouwbaarheid en werking wel aan te raden. Vooral als u de betreffende brandblusser(s) buiten Nederland in de auto of ander voertuig mee op vakantie neemt. BlusPunt Brandblussers Emmen biedt goedkoop onderhoud aan brandblussers bij bedrijven, winkels, instellingen in Emmen, Drenthe en daarbuiten. Heeft u blusmiddelen in uw bedrijf en komen deze voor onderhoud in aanmerking? Neem voor advies en aanvullende informatie gerust contact met de medewerkers van de klantenservice op. In de webshop van brandblussers Emmen goedkope brandblussers en veiligheidsartikelen veilig online kopen.
Lees meer »