WEBSHOP BRANDBLUSSERS | INDUSTRIE


Brandblussers en automatische blussers industriële omgevingen. De noodzaak van brandblussers met onschadelijk blusmiddel is in de Industrie mede voor de productiecontinuïteit van steeds groter belang. Automatiseren van productieprocessen krijgt een steeds grotere rol binnen bedrijven in de Industrie. Webshop voordelige brandblussers voor veilig brand blussen in apparatuur dat 24/7 in bedrijf is en niet aan langdurende downtime (bedrijfsbelang) onderhevig kan zijn. Brandblussers geschikt voor iedere Industrie branche. In de webshop ook koolzuursneeuw brandblussers om handmatig brand productiebesturingskasten te blussen en automatische blussers met Novec blusgas voor vrije montage in besturingskasten, stroomverdeelkasten en overige behuizingen.

amfe-brandblussers

De automatische glasbulb brandblussers voor industrie kasten zijn met verschillende temperatuurrange verkrijgbaar. Zo bieden wij u de 68ºC, 97ºC en 93ºC varianten. Naar wens kunnen wij deze ook met doormeldcontact uitrusten zodat er bij brand in een bepaald compartiment of behuizing een melding wordt gegenereerd. Glasbulb brandblussers met Novec brandblussers zijn de meest recente en beste automatische brandblussers in elektrische omgevingen. Denk hierbij aan VRI installaties (verkeersregelinstallaties), stroomkasten, meterkasten, PLC kasten bij toepassingen in de Utiliteit, Industrie, ICT en boten.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | STANDALONE | NOVEC BLUSGAS | 68ºC | SPRINKLER
KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | INDUSTRIE:

WERKING KOOLZUURZUURSNEEUW EN GLASBULB BRANDBLUSSERS:

De werking van draagbare koolzuursneeuw brandblussers voor de Industrie spreekt voor zich. Nieuwe innovatie op basis van sprinklertechniek zijn onze met glasbulb uitgeruste compacte automatische blussers voor het tegen brand beveiligen van stroomverdeelinrichtingen in schakelkasten. Het Bouwbesluit vereist in bedrijfsruimten brandblussers echter worden de voor de bedrijfsbelangen belangrijke(re) bedrijfsprocessen in gesloten kasten vaak vergeten. En dat terwijl vanuit deze kasten elektrische vermogens worden gedistribueerd en productieprocessen worden aangestuurd. De temperatuur kan in deze kasten behoorlijk oplopen. Novec is na de afschaffing van Halon blusgas (vanwege CFK's) het meest efficiënte blusgas. Er is slechts een geringe hoeveelheid Novec blusgas nodig om brand in "elektrische omgevingen" effectief te blussen. Novec is een milieuvriendelijk blusgas geschikt voor toepassing in bemande en onbemande kasten en ruimten. De automatische (sprinklerblussers), brandblussers met Novec blusgas zijn onderhoudsvrij, werken volledig autonoom zonder 230 Volt en zonder bediening en worden inclusief montagebeugel geleverd. Informatie amfe sprinkler brandblussers voor Industrie toepassingen? Neem gerust contact op.