AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS KEUREN EMMEN | DRENTHE


Brandblussers keuren Emmen en Drenthe. Goedkoop blusapparaten en brandslanghaspels keuren bij BlusPunt Brandblussers. Blusmiddelen keuren en onderhoud, bedrijf en particulieren. Brandblusapparaten dienen conform NEN2559 jaarlijks de keuring te ondergaan. Bedrijven zien de kosten keuren brandblussers en brandslanghaspels jaarlijks toenemen. Bij BlusPunt brandblussers kopen die tien jaar geen uitgebreide keuring behoeven. Robuuste brandblussers voor bedrijven, met het Rijkskeurmerk. T.o.v. metalen blussers goedkoper keuren en de cilinder is stootvast, krasvast en kan niet roesten. Prijzen keuren, vervangen of repareren brandblussers en brandhaspels? Nieuwe blusmiddelen kopen? BlusPunt Brandblussers helpt kosten keuren blusmiddelen besparen! Neem voor goedkoop blusmiddelen onderhoud of nieuwe blussers gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


Iedere metalen brandblusser dient volgens NEN2559 in ieder 5e levensjaar tot 21 jaar te laten hervullen. Aan het eind van het 20e levensjaar dient iedere draagbare brandblusser vervangen te worden. Schuimblussers worden vaak eerder vervangen omdat de kosten voor het hervullen van schuimblussers vaak kostbaar blijkt. Webwinkel onderhoudsarme brandblussers met poeder en schuim inhoud. Blussers met Rijkskeurmerk, MED keurmerk en CE-markering. In bedrijfspanden voldoet u met zes liter schuim brandblussers aan de regelgeving in het Bouwbesluit. Met de zes kilo poederblusser op buitenterreinen. Wilt u een prijs voor het onderhouden van blusmiddelen in bedrijfspand, woning of andere omgeving? Onze prijzen zijn concurrerend.


PRIJZEN KEUREN BRANDBLUSSERS - BLUSWAGENS - BRANDHASPELS:

INNOVERENDE BRANDBLUSSERS - ONDERHOUDSVRIJ:

Brandblussers particulieren. Hervullen van sprayblussers is niet mogelijk. Wel kan na inleveren de spraybus opnieuw gebruikt worden. Bij het bereiken van de uiterste houdbaarheidsdatum van het blusmiddel in sprayblussers dient de sprayblusser net als bij metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de kosten voor onderhoud aan metalen brandblussers t.o.v. sprayblussers vergelijken dan bent u voordeliger uit met het kopen van sprayblussers in particuliere omgevingen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers en zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. In de webshop composiet brandblussers voor bedrijven, onderhoudsarm. Innovatieve brandblussers waarmee bedrijven fors op de steeds terugkerende onderhoud kosten kunnen besparen..!


Goedkoop onderhoud blusmiddelen..? Neem via onderstaand formulier contact op en wij zenden u een maatwerk prijs.