AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS KEUREN EMMEN | DRENTHE


Brandblussers keuren Emmen. Blusapparaten en brandslanghaspels keuren bij BlusPunt Brandblussers. Dit doen wij voor zowel bedrijven en particulieren. Keuren brandblussers dient conform NEN2559 en de eisen vanuit uw brandverzekering te geschieden. Keuren brandslanghaspel conform EN-671-3. Bedrijven zien kosten voor keuren brandblussers en brandhaspels jaarlijks stijgen, bij BlusPunt scherpe tarieven voor blusmiddelencontrole en brandblussers kopen. Per type brandblusser (schuim - poeder - CO2) zijn er verschillende onderhoud periodieken met betrekking tot gewoon onderhoud en uitgebreid onderhoud. Wij kunnen uw huidige bestand aan blusmiddelen inventariseren zodat u weet waar u qua kosten bij ons aan toe bent. Veelal blijkt dat bij het uitgebreid onderhouden van brandblussers dat vervangen van de brandblusser voordeliger is dan hervullen en alle werkzaamheden daarbij.


BRANDBLUSSERS EMMEN - ONDERHOUDSVRIJ:

Brandblussers particulieren. Hervullen van sprayblussers is niet mogelijk. Wel kan na inleveren de spraybus opnieuw gebruikt worden. Bij het bereiken van de uiterste houdbaarheidsdatum van het blusmiddel in sprayblussers dient de sprayblusser net als bij metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de kosten voor onderhoud aan metalen brandblussers t.o.v. sprayblussers vergelijken dan bent u voordeliger uit met het kopen van sprayblussers in particuliere omgevingen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers en zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. In de webshop composiet brandblussers voor bedrijven, onderhoudsarm. Innovatieve brandblussers waarmee bedrijven fors op de steeds terugkerende onderhoud kosten kunnen besparen..!


PRIJSAANVRAAG FORMULIER

Blusmiddelen keuren Emmen en of Drenthe..? Neem via onderstaand formulier contact op en wij maken voor u een maatwerk prijs.