AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

BRANDBLUSSERS KEUREN DRENTHE


Brandblussers keuren Drenthe. Goedkoop brandblussers en brandhaspels keuren in Drenthe bij BlusPunt Brandblussers. In Drenthe blusmiddelen keuren, zakelijk en particulier. Brandblussers keuren conform NEN2559 en vereisten verzekering. Bedrijven in Drenthe zien de kosten voor het keuren van brandblussers en brandslanghaspels jaarlijks toenemen. Bij BlusPunt brandblussers goedkope nieuwe brandblussers en goedkoop keuren brandblussers Drenthe. Wij helpen u kosten besparen! Neem voor goedkoop blusmiddelen onderhoud, onderhoudsabonnement of bedrijfsveiligheidsadvies gerust contact op.


Brandblussers keuren Drenthe. Iedere metalen schuimblusser dient u volgens NEN2559 in elk 5e jaar (5e, 10e, 15e jaar) vanaf het productiejaar te laten hervullen. Aan het eind van het 20e levensjaar dient iedere draagbare brandblusser vervangen te worden. Schuimblussers worden vaak eerder vervangen omdat de kosten voor hervullen van schuimblussers duurder is dan nieuwe. In bedrijfspanden voldoet u met 6-liter-schuimblussers aan de regelgeving in het Bouwbesluit. Met 6-kilo-poederblussers op buitenterreinen. Maatwerk prijs voor keuren brandblusmiddelen Drenthe? Onze prijzen zijn concurrerend...!


KEUREN BRANDBLUSSERS DRENTHE
BRANDBLUSSERS KEUREN DRENTHE | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSER

Brandblussers particulieren. Hervullen van sprayblussers is niet mogelijk. Wel kan na inleveren de spraybus opnieuw gebruikt worden. Bij het bereiken van de uiterste houdbaarheidsdatum van het blusmiddel in sprayblussers dient de sprayblusser net als bij metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de kosten voor onderhoud aan metalen brandblussers t.o.v. sprayblussers vergelijken dan bent u voordeliger uit met het kopen van sprayblussers in particuliere omgevingen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers en zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. In de webshop composiet brandblussers voor bedrijven, onderhoudsarm. Innovatieve brandblussers waarmee bedrijven fors op de steeds terugkerende onderhoud kosten kunnen besparen..!


Goedkoop onderhoud blusmiddelen..? Neem via onderstaand formulier contact op en wij zenden u een maatwerk prijs.