AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

ONDERHOUD KOOLZUURSNEEUW (KOOLZUURGAS) BLUSAPPARATEN


Onderhoud koolzuurgas blusapparaten Emmen en Drenthe. Bij BlusPunt Brandblussers voordelig brandblusser onderhoud bedrijven winkels en particulier. Koolzuurgas brandblussers dienen conform NEN2559 periodiek onderhouden te worden. Bedrijven zien kosten voor het onderhoud jaarlijks toenemen. Hierom bij BlusPunt koolzuurgas brandblussers kopen die pas in het tiende tien jaar uitgebreid onderhoud dienen te krijgen. Koolzuurgasblussers geschikt voor het blussen van brand in bedrijfskeukens, elektrische apparatuur en in computerruimten. Koolzuurgasblussers met keurmerk. Koolzuurgas blusapparaten keuren, vervangen, onderhouden of online kopen.


REGULIER | ONDERHOUD KOOLZUURGAS BRANDBLUSSERS:
NEN2559 schrijft voor dat er minimaal 1x per twee jaar onderhoud aan koolzuurgas brandblussers dient te geschieden. Dit periodieke onderhoud aan draagbare koolzuurgas blusapparaten dient om deze veilig, betrouwbaar en ook gebruiksklaar te houden. Tijdens regulier onderhoud wordt de conditie van koolzuurgasblussers grond gecheckt. Tijdens onderhoud worden per brandblusser notities op rapportageformulieren ingevuld. Deze onderhoud rapportage wordt in uw logboek gevoegd.


10e JAAR | KEUREN EN HERVULLEN KOOLZUURGAS BRANDBLUSSERS:
Koolzuurgasblussers dienen in het 10e jaar gereviseerd te worden. Bij het reviseren koolzuurgasblussers ondergaan deze een uitgebreide inspectie en wordt de cilinder op druk beproefd. Naast reviseren wordt ook het reguliere en uitgebreid onderhoud aan koolzuurgas blusapparaten uitgevoerd. Direct na de onderhoud werkzaamheden wordt het ronde etiket "gereviseerd" op koolzuurgas brandblussers geplakt. Reviseren en hervullen van koolzuurgas brand blussers is een vrij kostbare zaak en soms duurder dan het kopen van nieuwe koolzuurgas blusapparaten.


20e JAAR  |  VERVANGEN KOOLZUURGAS BRANDBLUSSERS:

Koolzuurgasblussers dienen volgens wettelijk voorschrift in het 20e jaar voor nieuwe vervangen te worden. Dit is binnen de NEN2559 een preventieve maatregel welke genomen is omdat de kwaliteit van 20 jaar in het veld aanwezige brandblussers niet meer als voldoende wordt geacht. Bent u toe aan het vervangen van koolzuurgas blusapparaten vraagt u ons dan gerust om een offerte. Onze prijzen voor zowel onderhoud als levering van nieuwe brandblussers zijn concurrerend.


KOOLZUURSNEEUW BLUSAPPARATEN ( koolzuurgas ) 2-KILOGRAM INHOUD:
KOOLZUURSNEEUW BLUSAPPARATEN ( koolzuurgas ) 5-KILOGRAM INHOUD:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN:

Prijs onderhoud brandblussers en of brandslanghaspels? Neem via onderstaand formulier contact op, wij zijn u graag van dienst.