AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

ONDERHOUD SCHUIMBLUSAPPARATEN


Onderhoud schuimblusapparaten Emmen en Drenthe. BlusPunt Brandblussers voor voordelig blusmiddelen onderhoud bij bedrijven winkels en particulier. Schuimblussers dienen conform NEN2559 periodiek onderhouden te worden. Bedrijven zien kosten voor onderhoud jaarlijks toenemen. Hierom bij BlusPunt onderhoudsarme schuimblussers kopen die 10 jaar geen verplicht *uitgebreid onderhoud (*hervullen) hoeven. Draagbare schuimblussers voor bedrijven die onderhoud kosten besparen! De cilinder is stootvast, krasvast, kan niet roesten. Brandblussers keuren, vervangen, onderhouden of goedkope schuimblussers kopen? BlusPunt Brandblussers is importeur en distributeur van draagbare brandblusapparaten. Wij helpen u onderhoud kosten besparen. Onderstaand treft u de voordeligste 6-liter-schuimblusser in de webshop. Schuimblussers met minimaal 6-liter inhoud zijn in bedrijfsgebouwen vereist.


REGULIER | ONDERHOUD METALEN SCHUIM BRANDBLUSSERS:
NEN2559 schrijft voor dat er minimaal 1x per twee jaar onderhoud aan schuim brandblussers moet geschieden. Dit periodieke onderhoud aan draagbare schuimblussers dient om deze veilig, betrouwbaar en gebruiksklaar te houden. Tijdens het reguliere onderhoud wordt de conditie van de schuimblusser uitvoerig gecheckt. Tijdens het onderhoud worden per brandblusser notities op rapportageformulieren ingevuld. De rapportage wordt in uw logboek toegevoegd.


5e JAAR | KEUREN EN HERVULLEN METALEN SCHUIM BRANDBLUSSERS:
Schuimblussers dienen in het 5e jaar na productie van een nieuwe vulling te worden voorzien. Na hervullen wordt naast of onder de NEN2559 keuringsticker het ronde etiket "uitgebreid onderhouden" op de schuimblusser geplakt. Ook wordt het etiket "blusstof vervangen" op de schuimblusser aangebracht. Zo is ook voor personen welke geen kennis over het onderhoud aan schuimblussers bezitten zichtbaar wanneer de blusstof de volgende keer vervangen dient te worden. Uitzondering op de regel zijn onderhoudsarme schuimblussers. Vulling onderhoudsarme schuimblussers pas in 10e jaar na productie vervangen.


10e JAAR | KEUREN EN HERVULLEN METALEN SCHUIM BRANDBLUSSERS:
Schuimblussers dienen in het 10e jaar ook gereviseerd te worden. Bij de revisie van schuimblussers ondergaan alle schuimblussers een uitgebreide inwendige inspectie en wordt de cilinder op druk beproefd. Naast deze handelingen wordt ook het normale en uitgebreide onderhoud aan schuimblussers uitgevoerd. Direct na de werkzaamheden wordt het ronde etiket "gereviseerd" op schuimblussers aangebracht. Reviseren en hervullen van schuimblussers is een vrij kostbare zaak en is vaak duurder dan het kopen van een nieuwe schuimblusser.


15e JAAR  |  ONDERHOUD EN HERVULLEN METALEN SCHUIMBLUSSERS

Schuimblussers bevatten een inhoud op waterbasis en dienen in het 15e jaar te worden voorzien van een nieuwe schuimvulling. Na uitgevoerd uitgebreid onderhoud wordt naast of direct onder de NEN2559 keuringsticker het ronde etiket "uitgebreid onderhouden" op de schuimblussers geplakt. Hierna dient de gele het etiket "blusstof vervangen" op de blusser geplakt worden. Zo is zichtbaar wanneer de schuimvulling voor het laatst vervangen is.


20e JAAR  |  VERVANGEN METALEN SCHUIMBLUSSERS:

Schuimblussers moeten volgens wettelijk voorschrift in het 20e jaar vervangen worden voor nieuwe schuimblussers. Dit is binnen de NEN2559 een brand preventieve maatregel welke genomen is omdat de kwaliteit van 20 jaar in het veld aanwezige schuimblussers niet meer als voldoende wordt geacht. Bent u toe aan het vervangen van metalen schuim brandblussers overweeg dan onderhoudsarme schuimblusapparaten voor bedrijven te kopen.


SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
SCHUIMBLUSSERS 9-LITER:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN:
BORD BLUSINSTRUCTIE | PRIJS ONDERHOUD PER STUK | MONTAGE:

Prijs onderhoud brandblussers en of brandslanghaspels? Neem via onderstaand formulier contact op, wij zijn u graag van dienst.