ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN BIJ BLUSPUNT VEILIG ONLINE KOPEN

SAFECADDY | FIRST RESPONDER UNIT


SAFECADDY, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, leverancier SAFECADDY BHV EHBO wagens biedt deze handige mobiele BHV veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel uw SAFECADDY en selecteer in de webshop BHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. De SAFECADDY is made in Germany en leverbaar in drie modellen. Til uw BHV-organisatie met SAFECADDY nu naar een nog sneller reactieniveau. Een uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen en brand. Vraag bij aankoop van meer dan één stuks om een maatwerk offerte of neem voor advies en informatie gerust even contact met de klantenservice op. 


SAFECADDY voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt zowel in bedrijven, instellingen als op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met de SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Iedere SAFECADDY is met bedrijfsveiligheidartikelen naar wens met de voor uw organisatie noodzakelijke BHVEHBOblusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de bhv-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat zorgen voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten binnen bedrijven, instellingen en organisaties.


SAFECADDY UITVOERINGEN | ROBUUSTE MOBIELE VEILIGHEIDSOPLOSSING | BHV - EHBO - BRAND | MADE IN GERMANY:

SAFECADDY | FUNCTIONALITEIT:

SAFECADDY en functionaliteit. De SAFECADDY is reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om alle eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het is immers een mobiele veiligheidsoplossing ter preventie en repressie. Het ontwerp van de SAFECADDY uitvoeringen is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig te verrijden is. SAFECADDY, Simply More Safety op iedere (werk)plek.SAFECADDY | TOEPASSINGEN:
- werkplaatsen - fabrieken - hotelketens
- bouwplaatsen - winkelcentra - olieraffinaderijen
- havens / vliegvelden / circuits - scheepswerven - stadions / scholen
- zwembaden / sporthallen - beursgebouwen - datacenters / cybercenters
- ziekenhuizen / instellingen - detentie inrichtingen - bij evenementen / exposities
- distributiecentra / warehouses - terminals / remises / perrons - vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY | OPTIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID:

SAFECADDY voor optimale bedrijfsveiligheid bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere Safecaddy's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen voor de drones binnen handbereik. De SAFECADDY® bevat meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er behalve BHV/EHBO-artikelen ook batterijen lampen, gereedschappen, hulpmiddelen en kleine onderdelen in de SAFECADDY® worden geplaatst.