AED - BHV - EHBO ARTIKELEN & BRANDBLUSSERS VOOR GROOTHANDEL PRIJZEN | TEL. 085-1304730

BRANDBLUSSERS VASTGOEDBEDRIJVEN


Brandblussers vastgoedbeheer bedrijven. Vastgoedmanagement advies en vastgoedbeheer bedrijven bieden gebruikers van zakelijke vastgoed door o.a. collectieve inkoop van producten en diensten voordelen. Om kosten voor onderhoud aan brandblussers te verlagen bieden wij verschillende soorten brandblussers. Schuim brandblussers voor binnen en poeder brandblussers voor buiten. In gebouwen waar meerdere personen tegelijk werken of wonen worden door verzekeraars schuimblussers met minimaal 6-liter inhoud voorgeschreven. Ook kan het zijn dat de aanwezigheid van een brandhaspel vereist wordt. Dit is verplicht bij inpandige ruimten groter dan een oppervlak van 500m2. In de webshop goedkope brand blussers en brandhaspels. Keuren van blusmiddelen doen wij voor vastgoedbedrijven voor aantrekkelijke tarieven.


In gebouwen van vastgoed bedrijven dienen de juiste brandblussers te worden geadviseerd en opgehangen. De informatie over welke brandblusser de juiste is wordt door de projectienorm duidelijk beschreven. Het betrekken van de  juiste brandblusser(s) is van groot belang voor het Gebruiksbesluit en het Besluit Brandveilig gebruik van (bedrijfs)gebouwen zodat u in elk geval aan alle vereisten voor de brandverzekering en de toezichthoudende instanties heeft voldaan.


SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
POEDERBLUSSERS 6-KILO:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN:
BRANDSLANGHASPELS:

BESPAREN OP AANSCHAF & ONDERHOUD

Vastgoed beheerorganisaties besparen onderhoud kosten brandblussercontrole. Onderhoudsarme-brandblussers zijn brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijfsvastgoed gebouwen. Blussen met poederblussers in gebouwen is af te raden. Mits u de gevolgschade van blussen met poeder binnen voor lief neemt. Dit omdat blussen met poederblussers in besloten ruimten zicht op vluchtwegen ontneemt en gevolgschade in elektrische apparatuur en gebouwinstallaties veroorzaakt. Daarentegen zijn poederblusapparaten vorstbestendig. Dus prima brandblussers in halfopen en buiten locaties. In bedrijfsgebouwen zijn schuim brandblussers veruit de beste brandblussers. Met 6-liter-schuimblussers voldoet u aan de vereiste Bouwbesluit voorschriften welke gelden voor brandblussers in bedrijfspanden en VVE gebouwen. Bij BlusPunt Brandblussers veilig online in de webshop blusmiddelen kopen. Neem voor advies gerust contact op.