BRANDSLANGHASPELS BEDRIJFSPANDEN | WEBSHOP


Brandslanghaspel bedrijfspand kopen? In de webshop complete nieuwe brandslanghaspels met 20, 35 of 30 meter brandslanglengte bestellen en veilig per IDeal betalen. Controleren en onderhouden vaste brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3. Keuren en onderhouden van vaste brandslanghaspels moet door daartoe opgeleide medewerkers van een blusmiddelen onderhoudsbedrijf verricht worden. Brandslanghaspels hebben als groot voordeel dat er altijd een onbeperkte voorraad aan bluswater voorhanden is. BlusPunt biedt onderhoud brandslanghaspels voor lage tarieven.


Heeft u voor in uw bedrijfspand (een) nieuwe brandslanghaspel(s) gekocht en is de brandslanghaspel installatie gereed? Houdt er rekening mee dat na het ophangen en aansluiten van brandslanghaspels op de waterleiding deze nog voorzien moeten worden van de brandslanghaspel keuringsticker. Mocht er brand ontstaan dan kunt u aan de verzekering tonen dat u aan de voorschriften en verplichtingen voor brandveilig gebruik van gebouwen heeft voldaan. Online verkoop verschillende brandslanghaspel modellen van stevige kwaliteit met keurmerk voor brandpreventie in bedrijfsgebouwen en bouwwerken.TERMIJN KEUREN BRANDSLANGHASPEL:

De termijn voor het keuren van brandslanghaspels wordt toegelicht in onderhoudsnorm NEN-EN 671-3. Deze norm vereist jaarlijks onderhoud aan alle soorten brandslanghaspels. De jaarlijks uit te voeren brandslanghaspel keuring dient om brandslanghaspels gebruiksklaar te houden. Behalve een uitgebreide visuele controle worden onderdelen als het haspelblad, lagers, brandslang, kranen en de straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. 


BRANDSLANGHASPEL VERVANGEN:

Brandslanghaspels hoeven niet bij een bepaalde leeftijd verplicht vervangen te worden. Bij goed jaarlijks uitgevoerde controles gaan brandslanghaspels tientallen jaren mee. Is een brandslanghaspel in een koude en vochtige omgeving gesitueerd dan zal deze mogelijk sneller vervangen moeten worden.