AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

BRANDSLANGHASPELS


Brandslanghaspel Emmen kopen? In Emmen brandslanghaspel met 20, 35 of 30 meter brandslanglengte bestellen en veilig per iDEAL betalen. Controleren en onderhouden brandslanghaspels volgens EN 671-3. Keuren en onderhouden van brandslanghaspels moet door daartoe opgeleide medewerkers van een blusmiddelen onderhoudsbedrijf verricht worden. Brandslanghaspels hebben het voordeel dat er altijd een onbeperkte voorraad aan bluswater voorhanden is. BlusPunt Brandblussers biedt periodiek onderhoud aan brandslanghaspels en brandblussers voor lage tarieven.


Heeft u voor in uw bedrijfspand (een) nieuwe brandslanghaspel(s) gekocht en is de brandslanghaspel installatie gereed? Houdt er rekening mee dat na het ophangen en aansluiten van brandslanghaspels op de waterleiding deze nog voorzien moeten worden van de brandslanghaspel keuringsticker. Mocht er brand ontstaan dan kunt u aan de verzekering tonen dat u aan de voorschriften en verplichtingen voor brandveilig gebruik van gebouwen heeft voldaan. Online verkoop verschillende brandslanghaspel modellen van stevige kwaliteit met keurmerk voor brandpreventie in bedrijfsgebouwen en bouwwerken.


AANBIEDING BRANDHASPELS | BUDGET-LINE
BRANDHASPELS | PROF-LINE
PICTOGRAM BORDEN BRANDSLANGHASPEL:

TERMIJN KEUREN BRANDSLANGHASPEL:

De termijn voor periodiek keuren van brandslanghaspels wordt toegelicht in onderhoudsnorm NEN-EN 671-3. Deze norm vereist jaarlijks onderhoud aan alle soorten brandslanghaspels. De jaarlijks uit te voeren brandslanghaspel keuring dient om brandslanghaspels gebruiksklaar te houden. Behalve een uitgebreide visuele controle worden onderdelen als het haspelblad, lagers, brandslang, kranen en de straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. 


BRANDSLANGHASPEL VERVANGEN:

Brandslanghaspels hoeven niet bij een bepaalde leeftijd verplicht vervangen te worden. Bij goed jaarlijks uitgevoerde controles gaan brandslanghaspels tientallen jaren mee. Is een brandslanghaspel in een koude en vochtige omgeving gesitueerd dan zal deze mogelijk sneller vervangen moeten worden.