ROOKMELDERS


Brandblussers Emmen biedt een groot assortiment voordelige rookmelders voor huisbezitters. Rookmelders zijn levensreddend. Bedrijven dienen veelal te voldoen aan de brandmeldinstallatie eis met doormelding naar een meldkamer. Particulieren voorzien doorgaande ruimten in woningen en appartementen gelukkig steeds meer van rookmelders op strategische plaatsen. Helaas zijn er legio voorbeelden van brand in huishoudens waar persoonlijk en groot financieel leed is geleden. Rookmelders thuis zijn thuis per 1 juli 2022 per verdieping verplicht in zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw. Een van de grootste oorzaken van brand in huis zijn de wasdroger en meterkast. In de webshop bieden wij behalve rookmelders ook een groot assortiment schuimblussers.


Dit betekent dat er in ieder huis in Nederland op elke verdieping een rookmelder moet hangen. De datum van 1 juli 2022 klinkt nog ver maar het is in verband met voorraden goed om nu al rookmelders te kopen voordat ze uitverkocht zijn. Als particulier eenvoudig in de webshop rookmelder(s) kopen echter ook als woningbouwcorporatie. Investeren in het plaatsen van rookmelders in woningen is draagt positief bij aan de brandverzekeringspremie en het voorkomen van hoge kosten ten gevolge van brand. Bij strategische plaatsing van een rookmelder of meerdere rookmelders verdient de investering zich terug. Wij zijn u graag van dienst bij het brandveilig maken van uw woning en het leveren van duurzame rookmelders. Neem voor informatie gerust contact met ons op.


ROOKMELDERS
KOOLMONOXIDEMELDERS

ROOKMELDER ACTION

Bij Action rookmelder kopen kan. De rookmelders action varianten hebben een batterij voor slechts een jaar gebruik. Ook is de detectiesensor van de action rookmelders maximaal vijf jaar. DIt is jammer want de prijzen zijn bij Action winkels altijd prettig. Anderzijds wensen we als mens niet alleen een goede prijs maar ook een lange gebruiksduur van rookmelders en het liefst zo lang mogelijk zonder dat irritante piepsignaal als de batterij leeg dreigt te raken. Wij bieden rookmelders met tienjarige levensduur. Met 10-jaar bedoelen we de detectiesensor, de batterij kan best 3, 5 of ook 10 jaar meegaan echter dat varieert weer per rookmelder fabrikant. Heeft u vragen over rookmelders en aanverwante veiligheidsartikelen voor thuis? Neem contact op, wij zijn graag van dienst.


ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSER