AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

BRANDBLUSAPPARATEN EMMEN


Welke brandblusser kopen? Met welk blusmiddel of welke blusstof? Aan de hand van de brandklassen zijn de juiste brandblussers voor thuis, op kantoor en voor onderweg snel te vinden. Brandklassen worden d.m.v. een pictogram en letter(s) op brandblussers weergegeven. Blussen met het verkeerde blusmiddel kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. Controleer voor u de brand gaat blussen eerst welke type brandblusser u heeft. In de goedkope webshop voordelige schuim, poeder, co2, spray en automatische blusapparaten veilig online kopen. Bij BlusPunt voordelig onderhoud per blusmiddel incl. voorrijden. Vergeet niet de pagina met superaanbiedingen te bekijken zodat u de beste brandblusser(s) en of veiligheidsartikelen koopt. Neem voor advies gerust contact met ons op.


WEBSHOP BLUSAPPARATEN:

SOORTEN BRANDBLUSSERS

Speciale aandacht verdienen de onderhoudsarme schuim en poeder brandblussers, en de onderhoudsvrije sprayblussers. De onderhoudsarme brandblussers zij brandblussers voor bedrijven, zorginstellingen en verenigingen. T.o.v. metalen brandblussers 20% lichter in gewicht, stootvast en krasvast en zullen dan ook niet snel door brandblusser onderhoudsbedrijven afgekeurd kunnen worden. Brandblussers mogen van overheidswege maximaal 20 jaar dienst doen en deze worden dan ook in het 20e jaar afgekeurd en vervangen. Metalen brandblussers dienen conform NEN2559 drie keer in 20 jaar van een nieuwe vulling worden voorzien. Onderhoudsarme brandblussers behoeven slechts eenmaal in 20 jaar tijdens de revisie (10e jaar) van nieuwe inhoud te worden voorzien.


BRANDBLUSSER PER IDEAL BETALEN

Webshop sprayblussers voor woning, kantoor en onderweg. Brandblusspray brandblussers met Rijkstypekeurmerk. Nieuwe brandblussers voor een lage prijs kopen. Sprayblussers om brandend frituurvet, kunststof, papier, textiel, hout en apparatuur onder spanning tot 1000-volt te blussen. BlusPunt biedt landelijke levering van blusmiddelen en regionaal onderhoud aan blussers en brandslanghaspels. In de webwinkel eenvoudig bestellen en veilig per IDEAL afrekenen.