ADVIES BRANDBLUSSERS | EMMEN


Online brandblusser auto, boot, camper, caravan, bedrijfsgebouw of woning kopen? Verschillende soorten brandblussers met voordelige prijzen in de online winkel bij BlusPunt Brandblussers. Ons assortiment omvat behalve innovatieve brandblussers ook complete verbandkoffers plus eerste hulp materialen. Handzame brandblussers zijn onderhoudsvrije-sprayblussers en nieuwste onderhoudsvrije-brandblussers-voor-bedrijven. Beiden zijn lichtgewicht brandblussers en onderhoudsvrij zodat u de kosten voor controle en onderhoud kunt besparen. Onze klantenservice geeft u graag advies bij het kopen van de juiste brandblusser. 


Er zijn nogal wat soorten brandblussers op de markt. Onze medewerkers geven brandblusser advies omtrent het beste blusmiddel, type brandblusser, prijzen en minimaal benodigde brandblusser inhoud en blusrating. Wat houdt blusrating in? De blusrating wordt op elke voor verkoop in Nederland toegelaten brand blusser vermeldt. De blusrating is een combinatie van getallen en letters. De letters vertegenwoordigen de brandklassen waarvoor de blusser in gebruik voor geschikt is. Blusrating 21A-183B op een schuimblusser betekent dat er met deze brandblusser een maximale brandgrootte van 2.10 meter in brandklasse A en maximaal 183 liter vloeistofbrand in brandklasse B geblust kan worden. Neem voor advies over blusmiddelen gerust even contact op, wij zijn u van dienst. ADVIES BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS | UNIVERSELE BRANDBLUSSERS:

Sprayblussers zijn ontworpen om brand in verschillende brandklassen te blussen. Sprayblussers verschillen net als metalen brandblussers in prijs, kwaliteit blusrating en gebruiksgemak. Webshop brandblusserspray blussers kopen voor voertuigen en vaartuigen waarmee u ook bij temperaturen onder nul brand kunt blussen. Met het blusmiddel in sprayblussers wordt een foam film over de brandhaard gebracht. Dit blusschuim is speciaal ontworpen voor het blussen van hout, papier, textiel, ontvlambare stoffen, vloeistoffen, frituurolie, vet en elektrische apparatuur tot 1000 volt. Brandblusser thuis vervangen of hervullen? Overweeg dan om deze erkende handzame lichtgewicht brandblusser, met universeel blusmiddel, te kopen. Webshop goedkope brandblussers Emmen!