SPRAYBLUSSERS | WEBSHOP


Sprayblussers zijn de goedkoopste brandblussers. Waarom zijn sprayblussers dan zo voordelig? Dit komt doordat je deze soorten brandblussers niet hoeft te laten keuren. Voor dit type brandblussers geldt geen verplichte keuring. Ze zijn keuringsvrij en onderhoudsvrij. Het zijn de ideale brandblussers voor thuis en onderweg. Zorg ervoor dat sprayblussers niet in het directe zonlicht (niet achter ramen) of in omgevingen bij temperaturen boven 50 graden Celcius worden geplaatst. In de webshop enkel sprayblussers met verplicht Rijkskeurmerk voor de goedkoopste prijs online kopen. Met de sprayblussers op deze pagina kun je veilig een beginnende brand blussen in brandklassen A, B, F* (maximaal 5-liter vetbrand bij vlam in de pan*). En dat indien noodzakelijk in combinatie met elektrische apparatuur tot 1000-volt. In de webshop kun je ook metalen schuimblussers kopen. Koop online aanbiedingen van de goedkoopste sprayblussers.


SPRAYBLUSSERS | BRANDKLASSEN ABF en APPARATUUR | ONDERHOUDSVRIJ

SPRAYBLUSSERS | VOORDELEN

Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers hetgeen voor snelle inzet bij brand enorm handig is. Ook in omvang is een sprayblusser compact zodat al deze soorten brandblussers qua hoogte en diameter altijd wel in een voorraadkast of keukenkast geplaatst kunnen worden. Ons advies is om een brandblusser in de buurt van een brandrisico of bij uitgangen aan de wand op te hangen. In de webshop zijn ophangbeugels voor sprayblussers te koop in de kleur zwart. Niet iedereen wil thuis in huis een brandblusser aan de wand ophangen echter heeft dit wel een voordeel. Medebewoners lopen dagelijk langs de brandblusser en zo blijft de locatie van de sprayblusser vaak onbewust in het menselijk geheugen opgeslagen. De wandhouders zijn van voorbereide montage gaten voorzien. 


SPRAYBLUSSERS | WERKING

Sprayblussers en bluswerking. Ook de werking en bediening van iedere sprayblusser is bijzonder eenvoudig. Er zijn twee soorten van dit type brandblusser te onderscheiden. Enerzijds is er de sprayblusser met draaidop ontgrendeling en anderzijds is er de sprayblusser met drukknop ontgrendeling. Hiernaast kan het zijn dat het blusmiddel in de betreffende sprayblusser wel of niet tegen vorst bestand is (dit wordt in de artikelbeschrijving aangegeven). Bij activatie van deze soorten blussers hoeft enkel de sprayknop ingedrukt te worden. Dit hoeft zeker niet continu want met deze blusapparaten is het mogelijk om het blusmiddel stootsgewijs op de brand te brengen. Je hoeft de brandblusser niet gelijk helemaal leeg te spuiten. Sprayblusser gebruikt? Koop bij ons nieuwe sprayblussers.