BLUSMIDDELEN & VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN > KEURING € 6,97 INCL. VOORRIJDEN

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS EMMEN - DRENTHE


Onderhoud brandblussers en brandslanghaspels Emmen en Drenthe. BlusPunt Brandblussers voor nieuwe blusmiddelen en onderhoud bij bedrijf en particulier. Brandblusapparaten conform NEN 2559 periodiek onderhouden. Bedrijven zien de kosten voor brandblusser onderhoud jaarlijks toenemen. Nu bij BlusPunt brandblussers kopen die tien jaar geen verplicht uitgebreid onderhoud behoeven. Robuuste brandblussers voor bedrijven, met Rijkskeurmerk. Lichtgewicht brandblussers, goedkoper onderhoud, cilinder is stootvast krasvast en kan niet roesten. Prijs keuren, vervangen of onderhouden brandblussers en brandslanghaspels? Nieuwe blusmiddelen kopen? Behalve uitvoeren van onderhoud aan blusmiddelen in de webshop goedkope schuimblussers, poederblussers, koolzuurgasblussers, vetblussers, goedkope onderhoudsvrije-sprayblussers BlusPunt Brandblussers helpt u de kosten voor onderhoud aan brandblusmiddelen te besparen.


ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | BEDRIJVEN:

Elke metalen brandblusser dient u volgens de NEN2559 in ieder 5e levensjaar tot 21 jaar te laten hervullen. Aan het eind van het 20e levensjaar dient iedere draagbare brandblusser vervangen te worden. Schuimblussers worden vaak eerder vervangen omdat de kosten voor het hervullen van schuimblussers vaak kostbaar blijkt. Webwinkel onderhoudsarme brandblussers met poeder en schuim inhoud. Blussers met Rijkskeurmerk, MED keurmerk en CE-markering. In bedrijfspanden voldoet u met zes liter schuim brandblussers aan de regelgeving in het Bouwbesluit. Met een 6-kilo poederblusser op buitenterreinen. Offerte voor uitvoeren onderhoud blusmiddelen bedrijfspand, woning of andere omgeving? Onze blusmiddelen onderhoud prijzen zijn concurrerend. De prijzen voor regulier onderhoud in Drenthe zijn exclusief onderdelen vervangen, reparaties en inclusief voorrijden, controle, onderhoud, verzegeling en keuringssticker.


PRIJZEN ONDERHOUD BRANDBLUSSERS:

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | PARTICULIER:

Onderhoud brandblussers particulieren. Hervullen spray brandblussers is niet mogelijk. Wel kan de spraybus gerecycled worden. Bij bereiken van de uiterste houdbaarheidsdatum van het blusmiddel in sprayblussers dient de sprayblusser net als metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de kosten voor onderhoud aan stalen brandblussers t.o.v. spraybrandblussers vergelijken bent u met het kopen van sprayblussers in particuliere omgevingen voordeliger uit.  Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers die met de houder zowel horizontaal als verticaal zijn te monteren. Sprayblussers zijn universele brandblussers voor veilig blussen op brandend hout, papier, textiel, frituurvet, bakolie, elektrische huishoudapparatuur en installaties zoals CV-installatie en meterkast. 


Prijs onderhoud brandblussers en of brandslanghaspels? Neem via onderstaand formulier contact op, wij zijn u graag van dienst.