BLUSMIDDELEN & VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN > KEURING € 6,97 INCL. VOORRIJDEN

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS DRENTHE


Onderhoud brandblussers en brandhaspels Drenthe en betrouwbare goedkope brandblussers voor bedrijven en particulier. Bedrijven zien de kosten voor het keuren van brandblussers jaarlijks toenemen. Bij ons brandblussers met Rijkskeurmerk voor aanbieding prijzen. Prijs voor keuren, vervangen of onderhouden brandblussers en brandhaspels? BlusPunt helpt u onderhoud kosten besparen. De prijzen voor het regulier onderhoud zijn inclusief voorrijden, onderhoud verzegeling en keuringssticker. Brandblussers dient u periodiek te laten keuren. Er zijn veel bedrijven die dit kunnen doen echter variëren de prijzen nogal. De prijs wordt meestal per staffel (hoeveelheid blusmiddelen terplaatse) berekend. Keuren van blusmiddelen moet conform geldende richtlijnen. Deze worden in NEN 2559 beschreven. In deze NEN staat precies omschreven wanneer welke brandblussers u dient te laten keuren en welk onderhoud uit te laten voeren.


KOSTEN BRANDBLUSSER KEUREN | BEDRIJVEN:

Wat zit er in de per stuk prijs voor het keuren van een brandblusser of brandhaspel? De prijs voor het keuren per blusmiddel is als onderstaand exclusief 21% B.T.W. echter inclusief voorrijden, controle, verzegelingen en keuringsstickers. Zijn er bijzonderheden aan blusmiddelen geconstateerd dan informeren wij u vooraf. In het volgende jaar nemen wij tijdig en automatisch contact met u op om de gewenste dag voor in te plannen onderhoud af te stemmen.


PRIJZEN ONDERHOUD BRANDBLUSSERS:

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | PARTICULIER:

Onderhoud brandblussers particulieren. Hervullen spray brandblussers is niet mogelijk. Wel kan de spraybus gerecycled worden. Bij bereiken van de uiterste houdbaarheidsdatum van het blusmiddel in sprayblussers dient de sprayblusser net als metalen blusapparaten vervangen te worden. Als we de kosten voor onderhoud aan stalen brandblussers t.o.v. spraybrandblussers vergelijken bent u met het kopen van sprayblussers in particuliere omgevingen voordeliger uit.  Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers die met de houder zowel horizontaal als verticaal zijn te monteren. Sprayblussers zijn universele brandblussers voor veilig blussen op brandend hout, papier, textiel, frituurvet, bakolie, elektrische huishoudapparatuur en installaties zoals CV-installatie en meterkast. 


Prijs onderhoud brandblussers en of brandslanghaspels? Neem via onderstaand formulier contact op, wij zijn u graag van dienst.