AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

ARAMIDE BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Aramide brandblussers? Innovatieve aramide brandblussers (kunststof) met poeder en schuim inhoud. Keuren brandblussers met onderhoudsarme Aramide brandblusser bijna verleden tijd. De aramide brandblussers hebben t.o.v metalen brandblussers 10 jaar lang geen uitgebreid onderhoud nodig..! In de cilinder is het uiterst sterke composiet vezel aramide verwerkt. Dit maakt deze soorten brandblussers stootvast, krasvast en roestvrij. Wist u dat 50 van de 100 stalen brandblussers vanwege roestvorming wordt afgekeurd? Met Aramide brandblussers geen zorgen over roestvorming..! Aramide brandblussers zijn recyclebaar en zelfs uitgerust met twee manometers, afsluiter van messing en RVS knijphendel. Brandblussers volgens EN3 ontwerpcriteria ontworpen en goedgekeurd met Rijkskeurmerk, MED keur en CE. Webshop Aramide brandblussers voor bedrijven en particulieren bij BlusPunt inclusief keuringssticker en ophangbeugel.


ARAMIDE BRANDBLUSSERS | SCHUIM BRANDBLUSSERS VAN KUNSTSTOF | ONDERHOUDSARM:
ARAMIDE BRANDBLUSSERS | POEDER BRANDBLUSSERS VAN KUNSTSTOF | ONDERHOUDSARM:

ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ROBUUST EN ROESTVRIJ:

De Aramide brandblussers zijn verkrijgbaar met poeder en schuim inhoud. Reeds decennia worden metalen brandblussers in bedrijfspanden opgehangen en aan voertuigen opgehangen. Aramide brandblussers bieden dermate veel voordelen dat het een innovatie is. Het zijn brandblussers waarvan de buitenkant is vervaardigd van uiterst sterk HDPE kunststof buitenmantel. Door deze stevige buitenmantel behoren deuken, krassen en roestvorming tot de verleden tijd!


SOORT BRANDBLUSSER SOORT BLUSMIDDEL VERPLICHT HERVULLEN KOSTEN HERVULLEN 20-JAAR V.A. KOSTEN ONDERHOUD 20-JAAR V.A. KOSTEN ONDERHOUD PER TYPE BRANDBLUSSER LOOPTIJD 20-JAAR
Staal Schuim 5e, 10, 15e jaar € 165 € 190 € 355
Staal Poeder 10e jaar € 55 € 190 € 245
Aramide Schuim 10e jaar € 55 € 0 € 55
Aramide Poeder 10e jaar € 55 € 0 € 55

ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ZELF TE CONTROLEREN:

Brandblusser Aramide (composiet) corrosievrij, kan niet roesten, is jaarlijks door uzelf te controleren, dus kosten brandblussercontrole besparen! De Aramide brandblussers hebben 10 jaar garantie en twintig jaar gegarandeerde levensduur. Deze soorten draagbare brandblussers zijn de meest recente ontwikkeling op het gebied van duurzame corrosievrije en onderhoudsarme brandblussers. Composiet (aramide) blustoestellen zijn inmiddels alweer tien jaar te koop. De blussers zijn speciaal ontwikkeld om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van draagbare brandblussers te vergroten. Door het in de constructie toepassen van materialen als Kevlar (drukhouder) en HDPE (buitenmantel) is corrosie uitgesloten wat deze unieke brandblussers een levensduur van 20 jaar oplevert.  


ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSETIKET:

De jaarlijkse gebruikerscontrole van Aramide brandblussers kunt u zelf eenvoudig uitvoeren. Controle van de drukmeters kan uitgevoerd worden met de mee geleverde magneet (zit in de brandblusser voetring). Wanneer u de magneet voor de wijzernaalden in de drukmeters houdt bewegen deze dat aangeeft dat de de wijzernaalden niet vastzitten. Op de achterzijde van Aramide brandblussers bevindt zich het tienjarige controle etiket waarop u de controledatum en de eventuele bijzonderheden per jaar kunt noteren. Bestellen van Aramide composiet blustoestellen in de webshop van BlusPunt Brandblussers is eenvoudig en veilig. Bij bestellen van brandblussers en of overige artikelen met een orderwaarde boven 130 euro (excl. BTW) zijn de verzendkosten geheel gratis. 


CHECKLIST ARAMIDE BRANDBLUSSERS | CONTROLE:
Controle Aramide Brandblussers
PDF – 70,3 KB