AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304730

COMPOSIET BRANDBLUSSERS


Goedkope composiet brandblussers? Keuren brandblussers met onderhoudsarme composiet brandblusser bijna verleden tijd. Webwinkel composiet blussers voor bedrijven. Brandblussers met schuim voor brandpreventie in bedrijfspanden en brandblussers voor brandpreventie op bedrijfsterreinen. De composiet blussers zijn concurrerend met metalen brandblussers omdat ze 10 jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. In de bluscilinder is het uitermate sterke aramide vezel (composiet) verwerkt. Dit maakt dat composiet brandblussers niet roesten plus stootvast en krasvast zijn. Composiet brandblusapparaten met Rijkskeurmerk, MED keur ( scheepvaart ) en CE-markering. Koop goedkoop composiet brandblussers bij BlusPunt inclusief keuringssticker en ophangbeugel. Bij online in de webwinkel bestellen van recyclebare draagbare composiet schuimblusser(s) of composiet poederblusser(s) verzendkosten gratis...! Behalve composiet brandblussers bieden wij ook de bekende soorten poeder, schuim en koolzuursneeuw brandblussers met metalen cilinder inclusief ophangbeugel!


COMPOSIET BRANDBLUSSER AB SCHUIM | INHOUD 2 - 6 - 9 LITER:
COMPOSIET BRANDBLUSSER ABC POEDER | INHOUD 2 - 6 - 9 KILO:
BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN:

COMPOSIET BRANDBLUSSERS

Composiet brandblussers zijn verkrijgbaar met poeder en schuim inhoud. Reeds decennia worden metalen brandblussers in bedrijfspanden opgehangen. De composiet blussers zorgen voor een andere benadering. De blussers bieden dermate veel voordelen dat het om een ware innovatie gaat..! Het zijn in principe brandblussers met een cilinder van kunststof. Niets is minder waar... In de kunststof behuizing is het stevige aramide verwerkt dat zich ook in kogelwerende vesten bevindt. Bijzonder aan composiet brandblussers is dat zij vele voordelen bieden die metalen schuimblussers en poederblussers niet konden bieden. 


LICHTGEWICHT BRANDBLUSSER | COMPOSIET BRANDBLUSSERS:

Lichte brandblusser kopen? Het gewicht van composiet brandblussers is maar liefst 1/5e lichter dan metalen brandblusapparaten met dezelfde inhoud! Dit is een belangrijk voordeel. Door deze gewichtsbesparing zijn composiet blusapparaten sneller van de wand te tillen waardoor bij brand eerder inzetbaar. Ander voordeel van de composiet brandblusser is dat de levensduur kosten lager zijn. Dit omdat de brandblusser en inhoud langer meegaat. Onderhoud composiet blusapparaten. Alle soorten brandblusapparaten zijn gevoelig voor weersinvloeden, roest en corrosie. Deze invloeden hebben grote invloed hebben op de werking van brandblussers. Jaarlijks keuren van composiet brandblussers is net als bij metalen brandblussers belangrijk. Brandblussers mogen van overheids wege maximaal 20 jaar dienst doen en worden dan ook in het 20e jaar  vervangen. Metalen blussers moeten conform NEN2559 drie keer in 20 jaar van een nieuwe vulling worden voorzien. Composiet brandblussers behoeven slechts eenmaal in 20 jaar van een nieuwe vulling te worden voorzien. Dat is misschien wel het meest aangename voordeel! Dat u met composiet brandblussers van BlusPunt op de kosten voor brandblusser onderhoud kunt besparen.