Brandveiligheid in gebouwen, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging. Onderstaand enkele links naar productoplossingen en innovatieve producten voor het nog meer zeker stellen van de bedrijfscontinuïteit. Neem bij vragen gerust contact met ons op.


Advies-computerruimte

Advies computerruimte, computervloer, koeling, blussing, branddetectie, brandblusser, bouwkunde, enz. Bij het inrichten van computerruimte of datacenter dient vooraf goed naar de wijze van klimatisering gekeken te worden.


Brandblusser-keuken

Advies, levering van keuken brandblussers (vet-olie) en blusdekens om een brand in de keuken thuis te blussen. Nieuwe brandblusser is vetblusser voor keukens in Horecagelegenheden


Brandblusser-auto

Advies, levering van brandblussers voor in de auto. Brandblussers voor personenauto, personenvervoer en ook voor vrachtauto, bestelbus, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en brandblussers voor brandpreventie voertuigen. 


Brandblusser-boot

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Gebouwbeveiligingen

Advies over gebouwbeheer software platform voor integratie van alle beveiligingsystemen zoals video management inbraak, brand lockerbeheer, toegangscontrole in èèn gebouwbeheer management voordelig software programma.


Brandblusser-datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser-datacenter website wordt verder ingegaan over de bluswerking van Co2 brandblussers waarbij de 5-kg Co2-brandblusser de beste datacenter brandblusser is.


Blusdekens

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne blusdekens. Dit zijn kwalitatieve drielaags-blusdekens.


Brandslanghaspel-kopen

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn lengte van brandslangen, nieuwe onderdelen, legionella preventie, brandslanghaspel pictogrammen en regulier en uitgebreid onderhoud. Goedkope brandslanghaspels..!


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Sprayblussers

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan iedere wand of in voertuigen en vaartuigen te monteren.


Onderhoudsarme brandblussers

Onderhoudsarme-brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen van oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare brandbluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. Neem gerust contact op.


Brandblusserspray

Brandblusserspray brandblussers met goedkope prijzen! Alle soorten brandblusserspray brandblussers veilig bij BlusPunt in de webshop kopen. Brandblusser voor auto, boot, camper, caravan, woning, bedrijfsauto of kantoor nodig? De goedkoopste brandblussers die ook nog eens onderhoudsvrij zijn. Neem bij het kopen van brandblussers gerust contact met ons op.


Goedkope brandblussers

Op zoek naar goedkope brandblusser? Wij bieden de goedkoopste brandblussers voor elke toepassing. Neem gerust contact op.

goedkope-brandblusser